6.6 C
Zagreb
Utorak, 19 ožujka, 2024

Olena Zelenska progovorila o bračnom životu: ‘Naša veza je trenutačno na pauzi…’

Pročitajte još:

Prva dama Ukrajine, Olena Zelenska (44), u nedavnom intervjuu za CNN otkrila je da se vrlo rijetko viđa sa suprugom, ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim (44) te da joj nije normalno da njihova djeca mogu razgovarati s ocem samo telefonom.

– Ovo nije normalno, to nije normalna veza, kad djeca ne mogu vidjeti svog oca i moraju s njime razgovarati telefonom… Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i veze većine Ukrajinaca – rekla je Olena novinarki Christiani Amanpour.

Par se zbog sigurnosnih razloga može viđati povremeno i nakratko, a u prva dva mjeseca ruske invazije nisu se uopće vidjeli. Zelenski je živio u svom uredu sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje djece, od 17 i 9 godina, držani na tajnoj lokaciji.

– Srećom, ta dva mjeseca, kada uopće nisam mogla vidjeti svog supruga, sada su prošlost. Sada ga ponekad mogu vidjeti. Ne često i ne dugo, ali ga mogu fizički osjetiti – priznala je prva dama Ukrajine te dodala da je rat uzeo veliki danak zemlji te da trenutačno ne može vidjeti kraj njihove patnje.

I Zelenskij i njegova supruga odbili su napustiti Ukrajinu otkako je Rusija izvršila invaziju 24. veljače, a u prva dva mjeseca rata, dok se obitelj uopće nije mogla viđati, Zelenskij je živio u svom uredu sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje djece od 17 i 9 godina držani na tajnoj lokaciji.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.2 ° C
7.7 °
4.3 °
57 %
3.1kmh
100 %
Uto
10 °
Sri
15 °
Čet
18 °
Pet
16 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: