21.8 C
Zagreb
Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Otac ubojice: ‘Odrekao sam se sina prije 20 godina kada me počeo tući’

'Pokušavao sam ga usmjeriti na neki normalan put, ali nikada nije uspio ići pravim putem. Možda bi i mene ubio da smo bili bliži. Bojim se da bi', kaže otac trostrukog ubojice

Pročitajte još:

Otac Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubojice iz Gradačca, Fikret Sulejmanović, kaže da se sina odrekao prije 20 godina, no bez obzira na to u strahu je da će mu nakon krvoprolića koje je počinio njegov sin netko ipak nauditi.

“I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih kaznenih djela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvijek htio svađati sa mnom i tući i odustao sam od njega”, priča Fikret.

Kaže da je Nermin od malih nogu bio nasilnik.

“Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš što će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo”, priča dalje otac.

Fikret priča da je njegov sin bio manipulativan.

“Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak s njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovjek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu”, navodi Fikret.

Što je napravio Nermin Sulejmanović?
Podsjetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubojstvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog obiteljskog nasilja. Ubojstvo je počinio ispred vikendice u mjestu Sibovac, blizu Gradačca.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane Džengiza Ondera i Denisa. U krvavom pohodu ranjena je i majka, supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti u tuzlanskoj bolnici.

Na pitanje tko će sahraniti ubojicu, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

“Nema ga tko od obitelji sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio”, rekao je otac ubojice, prenosi Blic.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.2 ° C
20.5 °
18 °
68 %
3.1kmh
20 %
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: