6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Predao se Cetinjanin koji je pucao u masovnog ubojicu u Crnoj Gori: ‘Trenutno je na saslušanju’

Pročitajte još:

Više državno tužiteljstvo telefonski je uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na što se on, kako je rekla, uredno odazvao

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, za koga se sumnja da je u petak hicima iz vatrenog oružja usmrtio višestrukog ubojicu Vuka Borilovića, saslušan je večeras u svojstvu građanina u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici, saznaje Pobjeda.

Tu informaciju potvrdila je Pobjedi rukovoditeljica VDT-a Podgorica Lepa Medenica. Tvrdi da je VDT telefonski uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na što se on, kako je rekla, uredno odazvao. Njega je saslušala dežurna tužiteljica Andrijana Nastić.

Radiotelevizija Crne Gore javlja kako je Nenad Kaluđerović pušten nakon saslušanja.

Policija još uvijek utvrđuje okolnosti je li smrt Cetinjanina Vuka Borilovića, koji je iz lovačke puške u petak ubio 10 sugrađana, nastupila kao posljedica teškog ranjavanja od metka kojeg je ispalila policija ili od metka koji je ispalio Kaluđerović.

Kaluđerović nije bio dostupan vlastima od petka poslijepodne kada se dogodio stravičan zločin, a crnogorski mediji javljali su kako policija pregovara s njim o predaji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: