7.4 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Rusi napali časnika: ‘Dva tjedna ovdje masturbiramo…’

Pročitajte još:

Procurila je snimka uvojačenih Rusa koji su napali časnika jer im nije omogućena nikakva obuka.

“Dva tjedna na poligonu za tenkove masturbiramo”, među ostalim govori ročnik časniku od kojeg traži da treniraju na poligonu za pješaštvo. Sudeći prema snimci, ruska vojska štedi na municiji jer su tijekom čitave obuke pucali tri puta – dva put tijekom obuke i jednom tijekom vježbi gađanja.

“Ovo je sra*e. Imitacija pucanja, imitacija vježbanja”, govori, na što mu časnik potiho odgovara. “Dva spremnika i pucanje na imaginarnog neprijatelja na tenkovskom poligonu?”, govori nezadovoljni Rus imitirajući pucanje. “Koliko puta dvaput tijekom obuke i jednom tijekom vježbi gađanja. Samo jednom smo bili na poligonu za pješaštvo. Ostalo vrijeme smo bili na poligonu za tenkove i masturbirali”, ljuti se Rus, a kada mu je časnik tiho odgovorio, nastavlja.

“Kakva kohezija? Budeš ti trčao oko nas i radio koheziju umjesto nas? Još jednom pitam – zašto glumimo pucanje na imaginarnog neprijatelja? Gdje su mete koje iskaču ili se vide? Zašto treniramo na poligonu za tenkove”, govori Rus. Časnik mu, čini se, odgovara da je tako definirano.

“Što znači tako je definirano mjestu? Sad ću ja tebi definirati mjesto”, nastavlja glasni vojnik praćen smijehom ostalih.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
umjerena kiša
7.8 ° C
7.8 °
6.1 °
81 %
3.6kmh
100 %
Uto
8 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: