11 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Ruski političar predložio otmicu ministra obrane zemlje članice NATO-a u Ukrajini

Pročitajte još:

Visoki ruski zastupnik predložio je otmicu ministra obrane NATO-a u Ukrajini i dovođenje u Moskvu na ispitivanje o tome kakve “naredbe” Zapad daje Kijevu.

Ruski političar Oleg Morozov, prvi put izabran u ruski parlament 1993. godine i član dominantne stranke Jedinstvena Rusija, rekao je da isporuka zapadnog oružja Ukrajini predstavlja izravnu prijetnju Rusiji i da bi mogla zahtijevati od Moskve da preispita svoje vojne ciljeve, piše Reuters.

“Znate, možda je to fantastičan zaplet koji spremam… da će u bliskoj budućnosti, u nekoj fazi, ministar rata neke zemlje NATO-a otići vlakom u Kijev da razgovara sa Zelenskim. Ali on tamo ne bi stigao. I probudio bi se negdje u Moskvi”, rekao je Morozov.

Nema komentara o izjavama
“Mislite da ga otmemo?” upitala je televizijska voditeljica programa 60 minuta Olga Skabejeva.

“Da. A onda bismo riješili tko je za što dao koji nalog, tko je za što točno odgovoran. Neka svi ti ratni ministri koji se okupljaju u Kijevu malo razmisle o tome kako bi bilo probuditi se u Moskvi”, rekao je.

Ni Morozov ni Skabejeva nisu naknadno komentirali izjave.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11 ° C
12.6 °
10.8 °
93 %
1kmh
0 %
Pet
11 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9314
GBP
1,1693
CHF
1,0244
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: