12.7 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Turisti u Mostaru ostavili životinje u vrućem autu. Pas i mačka su uginuli

Dok su vlasnici bili u gradu, ljubimci su se mučili s vrućinama, a za neke je ona bila kobna

Pročitajte još:

S uznemirujućim videom portalu Bljesak.info obratila se čitateljica kako bi upozorila sve vlasnike pasa na ljetne vrućine koje ovih dana zahvatile Bosnu i Hercegovinu. Premda veterinari diljem svijeta apeliraju na vlasnike da svoje ljubimce ne ostavljaju u zatvorenim automobilima, jer to može biti kobno, ovakvi se slučajevi ipak i dalje događaju.

Na uznemirujućoj snimci koju su objavili lokalni portali se vidi kako na jednoj od mostarskih ulica leži bijeli labrador koji se bori za život kojeg prolaznici polijevaju vodom i pokušavaju spasiti, dok se s druge strane nalazi mrtvi crni rotvajler.

Vlasnici su se vratili tek oko 16 sati. Za to vrijeme, crni pas rotvajler je već bio mrtav, a bijeli labrador je davao znakove života i odvezen je od strane prolaznika u veterinarsku stanicu na rudniku. Kada je riječ o macama, jedna je uginula odmah, dok je druga isto prevezena u veterinarsku postaju.

Prolaznici su ovaj slučaj prijavili i policiji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
12.7 ° C
13.3 °
11.4 °
89 %
2.1kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: