25.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Hajdaš Dončić: Zatraženo hitno očitovanje sigurnosnih službi o padu letjelice u Zagrebu

Pročitajte još:

Iz Ministarstva unutarnjih poslova oglasili su se o eksploziji i padobranima u Zagrebu. Na adresi Jarunska bb pronašli su krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje su prethodno zaprimili dojave građana. “Građane pozivamo da putem društvenih mreža ne dijele snimke/fotografije s mjesta događaja. Ukoliko se zateknete u zoni postupanja policije, molimo postupite prema uputama policijskih službenika”, objavila je policija.

Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik SDP-a i predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, oglasio se na Twitteru.

– Kao predsjednik odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost; zatražio sam hitno očitovanje sigurnosnih službi u vezi jučerašnjeg pada letjelice u u Zagrebu, u zemlji koja je članica NATO saveza – napisao je Hajdaš Dončić na Twitteru.

Dok traje istraga, kako bi se utvrdilo o kakvoj se letjelici radi i kako je i odakle ušla u hrvatski zračni prostor, zbog očevida je zatvoren promet u dijelu Zagreba oko Jaruna.

– Zbog neidentificirane letjelice koja je pala u zoni Jaruna zatvoren je dio Jarunske ulice. Autobusne linije terminala Savski most, pri polasku s terminala nastavljaju Savskom cestom, skreću lijevo na Zagrebačku aveniju te lijevo na Selsku cestu odakle nastavljalju dalje Jadranskim mostom na svoje uobičajene trase. U povratku prometuju uobičajenim trasama. Zbog navedenog obilaska očekuju se odstupanja od planiranog voznog reda te molimo cijenjene putnike za strpljenje.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
26.1 °
22.6 °
34 %
4.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: