16.8 C
Zagreb
Nedjelja, 29 rujna, 2024

Talijani tvrde: Gvardiol postaje najskuplji branič u povijesti! Transfer samo što nije završen

Pročitajte još:

Debi na Svjetskom prvenstvu, a kao da mu je četvrto u karijeri. Joško Gvardiol (20) u prvoj utakmici protiv Maroka imao je 110 točnih dodavanja čime je postao najmlađi igrač sa 100 (ili više) točnih dodavanja u povijesti svjetskih prvenstava još od 1966. godine?! Time i prvi hrvatski nogometaš u povijesti SP-a koji je na jednoj utakmici imao 100 ili više dodavanja.

Protiv Kanade oduševio je mirnoćom, kao da je odigrao preko 1000 utakmica. Pravovremen u reakcijama, bez panike, uvijek smisleno i sigurno. Očistio je bezbroj situacija, radio i ono što moderni stoperi rade, vukao loptu u tranziciju… Ako već nismo bili svjesni, kakvog samo dijamanta Hrvatska ima.

Talijanski novinar Alfredo Pedulla na svojem je Twitter profilu najavio transfer hrvatskog reprezentativca i braniča RB Leipziga Joška Gvardiola (20). Novinar La Gazzette dello Sport napisao je: “Chelsea – Gvardiol: radovi u tijeku.”

Odgovorivši na komentar pratitelja ispod objave, potvrdio je kako je iznos “manje-više sličan onom koji se spominjao tijekom ljeta”.

Chelsea čini sve što je moguće kako bi ga doveo već na ljeto, a novi sastanak mogao bi se dogoditi odmah nakon Mundijala.

joško gvardiol

Fabrizio Romano je krajem kolovoza objavio da je Chelsea službeno ponudio Leipzigu 90 milijuna eura za Gvardiola.

Gvardiol bi tako s 20 godina postao najskuplji branič u povijesti jer bi 90 milijuna eura bio rekordan iznos plaćen za stopera. Mladi Hrvat s vrha bi skinuo dosadašnjeg rekordera Harryja Maguirea, za kojeg je Manchester United prije tri godine Leicesteru platio 87.1 milijun eura.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
16.8 ° C
16.9 °
16.1 °
36 %
5.1kmh
0 %
Ned
17 °
Pon
16 °
Uto
18 °
Sri
13 °
Čet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9023
GBP
1,1855
CHF
1,0628
CNY
0,1270
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: