10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Sonja Kovač otkrila koju je odluku donijela za blagdane: ‘Nadam se da ćete i vi učiniti isto’

Pročitajte još:

Influencerica Sonja Kovač pozirala je sa zaručnikom, profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem. Fotografirali su se ispred kamina u božićno uređenom domu i nosili su božićne džempere, a pored njih je bio njihov pas.

‘Naša blagdanska razglednica! Malo se mičem s društvenih mreža za blagdane, nadam se da ćete i vi učiniti isto i provesti ih sa svojim najmilijima u zagrljaju! Sretan Božić i želim vam sve najbolje!’, napisala je u opis objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Na fotografiji prepunoj božićnih motiva pozira sa svojim zaručnikom i psom. “Pa što ćemo mi bez tebe”, “Kako ste slatki”, “Predivni ste, pravi golupčići”, komentirali su im mnogi. Također, mnogi su im pratitelji zaželjeli sve najbolje za blagdane.

Na fotografijama se vidi da Sonja još uvijek nosi longetu. Naime, prije dva tjedna Sonja je završila na štakama zbog ozljede gležnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Podsjetimo, početkom ove godine Sonja Kovač i Goran Mandić zaručili su se na Maldivima. “Ja sam zapravo znala da će se to jednoga dana dogoditi. To je sve toliko normalno kada si toliko dugo zajedno i nama je samo bitno da se volimo. Ja sam taj tip osobe koja nikada nisam zamišljala to, nisam taj tip cure kojoj treba ta potvrda. Bitna mi je ljubav, da smo si kompatibilni’, izjavila je tada za InMagazin.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.8 ° C
11.8 °
11.1 °
76 %
1.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: