25.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Ibrahimović: Ja sam bog, ja sam broj jedan i ljudi, vratio sam se!

Momčad u krizi? Ne brinem se, to su normalni trenuci u sezoni. Sada moramo malo razgovarati i dokazati svoju vrijednost na terenu, rekao je Zlatan Ibrahimović

Pročitajte još:

Zlatan Ibrahimović jedan je od razloga zašto je Milan prošle sezone osvojio naslov prvaka nakon 11 godina čekanja. Propustio je drugi sezone zbog ozljede, ali bio je pokretačka sila, desna ruka i karizmatik koji je nadahnuo svoje suigrače i napunio ih samopouzdanjem. Njegova uloga bila je neprocjenjiva.

Zlatan ove sezone još nema niti jedan nastup zbog operacije koljena, a pitanje je i kada će se vratiti. S 41 godinom na leđima pitanje je može li još igrati na vrhunskoj razini, pogotovo s izraubanim tijelom koje je sve podložnije ozljedama. No, švedski karizmatik ne odustaje. Za slučaj da ga je netko zaboravio, eto njegove poruke za sve. Baš u njegovom, pomalo ego stilu.

“I dalje sam broj 1, Bog. Sad se vraćam, glazba će biti drugačija. Imam ogromnu želju, toliko toga želim napraviti, želim nadoknaditi izgubljeno vrijeme u ovih sedam, osam mjeseci koliko nisam igrao”, rekao je u uvodu razgovora za Mediaset.

“Momčad je u krizi? To me ne brine, to su uobičajena razdoblja u sezoni. Moramo razgovarati i dokazati svoju vrijednost na terenu. Kritike? To je normalno, ako te ne kritiziraju nisi u vrhu. Mene kritiziraju već 25 godina jer sam najbolji i na to sam naviknut. Osjećam li se i dalje kao Bog? Naravno, ništa se nije promijenilo”, dodao je.

“Imam 41 godinu i želim ispisati još puno stranica. Tijelo se mijenja, fizičke pripreme su drugačije, ali kvaliteta ne nestaje. Oni koji ne vjeruju u Boga, njima ću se dokazati na terenu. Ne riječima”, zaključio je.


Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.1 ° C
26.1 °
22.6 °
34 %
4.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: