7.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Turski izbornik:Protiv Hrvatske nismo favoriti. Ali čeka ju pakao

Hrvatsku čeka težak zadatak, no ne i nepremostiv. Igra protiv Walesa je bila na razini unatoč šoku na kraju, razloga za zadovoljstvo ima pa ako će i protiv Turske pristup biti isti ne treba strahovati

Pročitajte još:

Nakon šoka na Poljudu protiv Walesa nema puno vremena za odmora za Vatrene, koji već u utorak 28. ožujka u Bursi od 20 sati i 45 minuta igraju protiv Turske.

Remijem protiv Walesa ova utakmica dobila je još više na važnosti, jer u slučaju našeg poraza Turska odlazi na šest bodova, dok bi mi bili samo na jednom, što je jako malo u Dalićevoj matematici od 18 bodova, koji bi po izborniku trebali biti dostatni za plasman na Euro.

Idući zadatak je Turska na gostovanju (utorak, 20:45 sati), koja je preokretom pobijedila Armeniju u prvom kolu.

– Utakmica s Hrvatskom bit će potpuno drukčija. Nećemo biti favoriti. No, naši će navijači biti uz nas, stadion će biti prepun. Kada su emocije uključene u reprezentativne utakmice, izvedba je drugačija – rekao je turski izbornik Stefan Kuntz u najavi utakmice.

Hrvatska će gostovati u Bursi i igrati na stadionu koji prima nešto više od 43 tisuće navijača.

– Znam koliko su vatreni navijači Burse. Atmosfera u Bursi uvijek je paklena i sigurno će biti poticajna za moje igrače. Bit će to drugačija utakmica – rekao je njemački stručnjak.

Hrvatsku čeka težak zadatak, no ne i nepremostiv. Igra protiv Walesa je bila na razini, razloga za zadovoljstvo ima pa ako će i protiv Turske pristup biti isti ne treba strahovati.

Potrebno je držati koncentraciju svih 90 minuta da se ne ponovi šok s Poljuda.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.2 ° C
9.9 °
4.1 °
88 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: