15.5 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Turski izbornik:Protiv Hrvatske nismo favoriti. Ali čeka ju pakao

Hrvatsku čeka težak zadatak, no ne i nepremostiv. Igra protiv Walesa je bila na razini unatoč šoku na kraju, razloga za zadovoljstvo ima pa ako će i protiv Turske pristup biti isti ne treba strahovati

Pročitajte još:

Nakon šoka na Poljudu protiv Walesa nema puno vremena za odmora za Vatrene, koji već u utorak 28. ožujka u Bursi od 20 sati i 45 minuta igraju protiv Turske.

Remijem protiv Walesa ova utakmica dobila je još više na važnosti, jer u slučaju našeg poraza Turska odlazi na šest bodova, dok bi mi bili samo na jednom, što je jako malo u Dalićevoj matematici od 18 bodova, koji bi po izborniku trebali biti dostatni za plasman na Euro.

Idući zadatak je Turska na gostovanju (utorak, 20:45 sati), koja je preokretom pobijedila Armeniju u prvom kolu.

– Utakmica s Hrvatskom bit će potpuno drukčija. Nećemo biti favoriti. No, naši će navijači biti uz nas, stadion će biti prepun. Kada su emocije uključene u reprezentativne utakmice, izvedba je drugačija – rekao je turski izbornik Stefan Kuntz u najavi utakmice.

Hrvatska će gostovati u Bursi i igrati na stadionu koji prima nešto više od 43 tisuće navijača.

– Znam koliko su vatreni navijači Burse. Atmosfera u Bursi uvijek je paklena i sigurno će biti poticajna za moje igrače. Bit će to drugačija utakmica – rekao je njemački stručnjak.

Hrvatsku čeka težak zadatak, no ne i nepremostiv. Igra protiv Walesa je bila na razini, razloga za zadovoljstvo ima pa ako će i protiv Turske pristup biti isti ne treba strahovati.

Potrebno je držati koncentraciju svih 90 minuta da se ne ponovi šok s Poljuda.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak
14.5 ° C
16.7 °
11.9 °
72 %
6.2kmh
20 %
Čet
14 °
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: