16.5 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Lidija Bačić ima fotku lipnja! Tek crte od sunca otkrivaju da je nosila tangice

Pročitajte još:

Lidija Bačić je ovoga puta šokirala obožavatelje na Instagramu. Spustila je traperice i svima dala do znanja da na snimanju nije nosila gaćice, točnije tangice

“Najljepša guza na estradi”, “Imaš dobro du.e svi bi da ga lupe”, “Koja koka”, “Što je lijepo šteta je ne pokazati”, “Počelo je novo poglavlje slika”, “Sad znam kako anđeli izgledaju”, “Dobro ju opalilo”, “Vodila si ljubav sa kracima sunca”, ” I tata bi sine!,”Je*a me svak , dalje nema!”, “Aloha ga i ja tebi”, samo su dio komentara pratitelja koje je Lidija Bačić Lille opčinila najnovijom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama.

Uz kovrčavu kosu, osunčan ten, u gornjem dijelu badića i trapericama koje je spustila dovoljno da se vide osunčani obrisi na njenoj stražnjici Lille je svojim pratiteljima kratko poručila: “Aloha”

Tek je jedan pratitelj imao sitan prigovor na ‘neujednačen ten’: “Šteta. Tribala si se svugdi jednako osunčati”, napisao je pratitelj..

Lille je ovime visoko podigla ljestvicu na samom početku ljeta, a sudeći po komentarima pratiteljia bit će ju prilično teško nadmašiti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.5 ° C
23.8 °
18.1 °
46 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: