14.6 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Lidija Bačić u vrućim hlačicama i uskom topiću uplašila fanove: ‘Bok, ja sam Lidija. Šta mi imaš za reć’?’

Pročitajte još:

Pjevačica Lidija Bačić Lille objavila je kratak video, u stilu ‘ako mi imaš nešto za reći, reci mi u lice’, a očekivano ili ne, potaknula je stotine komentara, točnije brojka je prešla tisuću! Je li se Lille htjela s nekima ‘obračunati’ nije potpuno jasno, no u komentarima su joj pojedini pratitelji uputili i riječi podrške, te su joj poručili da je čista desetka, ‘vokalno izvanserijska’ i da ostane svoja.

No, kako je Lille opet u par sekundi uspjela napraviti ‘show’, moramo prenijeti neke od najzanimljivijih odgovora na ovaj provokativan upit.

Lidija Bačić (35) snimila je pomalo dramatičan video u vrućim hlačicama i kratkom topu te se predstavila riječima: “Bok, ja sam Lidija. Šta mi imaš za reć’?”

Imali su obožavatelji atraktivne pjevačice štošta za reći jer je njezin prostor za komentare ispod najnovije objave – eksplodirao. Među prvima joj se javila kolegica Žanamari Perčić, s kojom je nedavno snimila duet naziva “Stop”.

“How you doin’?”, komentirala je Žanamari u stilu legendarnoga Joeyja iz “Prijatelja”, na što joj je Lille odgovorila emotikonom koji namiguje.

“Ljepoticeee”, “Mama mia. Šta san učinija? Pariš mi se ništo jidna. Ovi put ništa, reću ti kad budeš manje jidna”, “Samo dvije riječi: Nestvarna si! Ludačo”, “Dobra si”, “Najbolja od svih”, još su neki od komentara upućenih Splićanki.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
17.4 ° C
17.8 °
14.2 °
52 %
2.6kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: