18.2 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Ronaldova sestra sprdala se s koronom da je najveća prevara ikada, sada zbog nje završila u bolnici!

Pročitajte još:

Katia Aveiro, za koju nitko na svijetu vjerojatno ne bi ni čuo da nije sestra Cristiana Ronalda, završila je u bolnici zbog upale pluća koja se zakomplicirala nakon pozitivnog testa na korona-virus.

Trenutno je dobro i nije u opasnosti, ali treba podsjetiti da se Aveiro ne tako davno sprdala s koronavirusom i nazivala ga “najvećom prevarom” koju je ikad vidjela.

“Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas tisuće ljudi progledati oko pandemije, testiranja i mjera baš kao i ja. Ovo je najveća prevara koju sam ikad vidjela”, napisala je tada na Instagramu.

Promijenila ploču
Pozitivan nalaz na koronavirus dobila je 17. srpnja, a 23. srpnja dobila je upalu pluća i završila u bolnici. Sada je objavila priču na Instagramu iz koje se vidi da je malo promijenila stav o koronavirusu.

Sada više ne tvrdi da je koronavirus “najveća prevara”, nego da je korona “prokleto zasađeni virus” i uvjerava da joj neće naškoditi.

“Ovo je posljednja vrsta objave koju želim napisati. Nisam imala namjeru, ali vijesti se brzo šire pa moram podijeliti istinu. Zahvatio me ovaj prokleti virus, dobro sam uz nekoliko simptoma i slijedim protokole. U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi”, napisala je Aveiro.

123 1

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.9 ° C
17.7 °
12.1 °
69 %
0kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: