10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Baka Marija otvorila dušu i ispričala: Thompson mi je jednom došao na vrata i rekao “Znaš li ti tko sam ja?”

Pročitajte još:

Thompson je baku Mariju na sudu optužio da je sama probila kuhinju, blagovaonicu i ostavu u stanu, koje pripadaju u takozvane slijepe kvadrat

Jedan od glavnih aktera tog priloga je umirovljenica Marija Pintar. “Eto vidite, po novinama se povlačim radi njega. Što to meni treba pod stare dane?”, kaže baka Marija za Index.

Susjedu je pitao: Znaš li ti tko sam ja?
“On ima ulaz s druge strane, to je skroz druga ulica. Htio je da se koristi našim liftom, ali mi to ne damo. Uzeli smo ključeve. Jednom smo se susreli, prije svega ovoga, kad su se njegova djeca vozala tim našim liftom pa su išla gore-dolje, gore-dolje, gore-dolje i tako puno puta i ja sam vidjela što rade i pozvala sam lift gore i zakočila ga tako da ne idu više. Mislim, to su bila djeca maloljetna. I zvali su ćaću. On došao odozgo i govori meni: ‘Znaš li ti tko sam ja?’ Rekla sam: ‘Uopće me ne zanima tko si ti'”, prisjeća se baka Marija.

Iza zida njene kuhinje nalazi se prostorija koju Thompson koristi. Čuje ga kako lupa, odnosno “stvara muziku”, i nikad mu ne prigovara.

Da Thompson nije susjed za poželjeti, da se zaključiti i iz toga što joj je, kako kaže, procurila voda kad je proširivao bazen, i to u tolikoj količini da je dospjela u stan ispod nje.

Thompson ju je još na sudu optužio da je sama probila kuhinju, blagovaonicu i ostavu u stanu, koje pripadaju u takozvane slijepe kvadrate.

“Ovo je sve došlo kako vidite. Mi smo ovakav stan kupili. To smo sve uredno platili. A on je nas sve tužio i što drugo da vam kažem”, dodaje Marija.

Postoji i takozvani Zrinkin prolaz. To je uski, kratki hodnik koji vodi do triju vrata.

“Zrinka je sutkinja koja je dosudila da ovdje mora biti prolaz od zgrade. Ovdje Thompson ima vrata i on bi htio tuda ići kroz ono što pripada susjedu Branku Miodragu. Branko je to kupio. I sad je on ni kriv ni dužan to izgubio. I onda je on zagradio ovo svoje što je njegovo, a sutkinja Zrinka je dosudila da mora to skinuti jer je tu prolaz”, objašnjava.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.8 ° C
11.8 °
11.1 °
76 %
1.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: