14.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Saša bez dlake na jeziku: ‘Kao da nas je spojio poštar, a ne stručnjak’

Kako će se dalje razvijati situacija na večeri i do kakvih će parovi zaključaka doći - ne propustite pogledati sutra od 21.15 sati

Pročitajte još:

Saša, Bojan, Andrea i Marko dan su nastavili vožnjom quadovima… Saša se nije htjela voziti s Bojanom pa je pristala voziti se s Andreom. „Što ja znam zašto je nabrijana i tko joj je što napravio… stručnjaci uskoro dolaze u priču, baš me zanima“, komentirao je Bojan novonastalu situaciju. Dario i Petra ostatak dana provodili su na plaži. Petra smatra da, unatoč tome što su različiti, jako dobro pronalaze kompromis i super funkcioniraju. „Iskreno, mislim da će sve ići nabolje“, rekla je.

dario i petra
Foto: RTL

Saši je društvo brzo dosadilo pa se odvojila od ostatka ekipe.

– Kad sam se maknula od njih, stala sam i gledala prirodu. Toliko sam ušla u neki minus da me nitko ne zanima dok ne dođem u plus ili na nulu – dodala je.

Marko smatra da bi Saša trebala imati barem neku razinu bontona, a njezino ponašanje tumači kao neki oblik zavisti jer njemu i Andrei dobro ide.

– Sve više mi se sviđa. Mogu reći da nam je baš lijepo – rekao je Marko koji se uskoro nada prvom poljupcu.

Unatoč Sašinoj nezainteresiranosti za zajednička druženja, Bojan je otišao na večeru s Andreom i Markom. Saša je rekla da nema potrebu družiti se ni s Andreom jer ne dijele istu energiju, a Bojanu uopće ne planira pružiti priliku.

– Poslije sedam sati povučem se u svoje odaje i punim energijom – rekla je Saša, a Bojan dodao:

– Ljepše je dijeliti s nekim, ali mogu ja i sam.

Andrea je komentirala kako bi im bilo ljepše da su mogli barem prijateljski funkcionirati, a Marku je bilo žao zbog cijele situacije.

– Andrea i ja ne vibriramo na istim valnim duljinama, jednostavno ja sam netko tko je otišao korak dalje – dodala je Saša i zaključila kako Bojanu ne bi dala priliku ni za tri života zato što ne vibriraju na istim energetskim nivoima dok se on još nada kako će ići nabolje u njegovu odnosu sa Sašom.

Medeni mjesec je završio i kandidati prelaze na novu etapu – zajednički život. Kako ulaze u svoje nove domove, tako su uočili fotografije s vjenčanja koje nikoga nisu ostavile ravnodušnima. Dario više ne skriva razlike između njega i Petre te se pita zašto su baš njih spojili.

– Kao da nas je poštar spajao, a ne eksperti! Skroz različite osobe – rekao je.

Saša i Bojan nisu nastavili zajednički suživot u Zagrebu.

– Čudno mi je da me bilo koja osoba ne želi uopće pozdraviti, niti želi imati ikakav kontakt sa mnom, a kamoli moja ‘supruga’ – rekao je Bojan i dodao kako nije za njega.

Svanuo je novi dan kad će se svi kandidati međusobno upoznati na večeri. Saša je otkrila da je napokon ušla u balans sama sa sobom i više neće dovoditi u rizik svoju emocionalnu higijenu. S druge strane, Manuela je jako sretna zbog Tihomira i ne može vjerovati koliko su slični.

– Eksperti su napravili genijalan posao – rekla je.

Tihomir je komentirao da mu je u braku odlično, ali još nije bilo prilike za razmjenu nježnosti.

– Dosad upoznajemo sebe, što mislim da je super – dodao je.

Hedviga odnos nje i Zorana naziva njihovim mjehurićem koji se promijenio još nabolje dolaskom u Zagreb.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.8 ° C
16.6 °
13.6 °
29 %
2.1kmh
0 %
Pet
16 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: