5.7 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Turski mediji: Bivši nogometaš Chelseaja je živ! Objavili su i snimku navodnog spašavanja

Napadač Hatayspora Christian Atsu (31) pronađen je živ u ruševinama nakon razornog potresa koji je u ponedjeljak pogodio Tursku.

Pročitajte još:

Atsu je u nedjelju golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu svojoj momčadi u susretu protiv Kasimpase.
Nažalost, svega nekoliko sati kasnije našao se među nestalima nakon urušavanja stambene zgrade u Hatayu.

Potraga za njim trajala je cijeli dan i na sreću spasioci su ga pronašli.

Nakon što su brojni gotovo pa odustali i počeli sumnjati je li Atsu živ, u utorak ujutro turski mediji izvijestili su da su Atsua živog izvukli iz ruševina nakon 24 sata.

Novinar Yagiz Sabuncuoglu objavio je na društvenim mrežama sretnu vijest te da su ga prebacili u bolnicu. Vijest je potvrdio i Hatayspor, odnosno jedan od trenera u klubu.

Portal Ajansspor objavio je i navodnu snimku izvlačenja ganskog nogometaša iz ruševina gdje se nalaze i sportski direktor Hatayspora Taner Savut i rukometaš Cemal Kütahyali.

POGLEDAJTE VIDEO:

“Upravo smo razgovarali s Yagizom Sabunccogluom na radiju Joy 99,7 FM i potvrdio nam je da je Atsu spašen i prevezen u bolnicu. Rekao je da su ga pronašli jutros nakon 26 sati. Također, rekao je da ne zna kakve su njegove ozljede. Nastavimo se moliti za Atsua”, tvitao je ganski novinar Fentuo Tahiru Fentuo.

– Imali smo sad kratki sastanak. Mogu potvrditi da su Christiana Atsua pronašli i da je u bolnici. Ima neke ozljede, ali najvažnije je da je živ – rekao je Mustafa Özat, prenio je isti novinar.

Sportski direktor turskog kluba Taner Savut nažalost se još uvijek nalazi u ruševinama iako su i za njega jučer rekli da su ga pronašli.

Ganski nogometaš je u karijeri igrao za Everton, Newcastle, bio je član Chelseaja, gdje nije zaigrao ni minute, bio je član Porta, Malage. Za Newcastle je odigrao čak 121 utakmicu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.5 ° C
8.3 °
3.6 °
83 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: