5.7 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Pogledajte kako se proveo japanski novinar koji je pokušao izdržati Cro Copov udarac

Pročitajte još:

Jedan od najboljih hrvatskih boraca u povijesti, Mirko CroCop Filipović velika je zvijezda u Japanu gdje je ostvario brojne uspjehe svoje bogate karijere. Ne čudi stoga da je ekipa japanske televizije (Nippon TV) koja ovih dana boravi u Hrvatskoj istražujući svoj sljedećeg protivnika u osmini finala posjetila i CroCopa.

Novinarska ekipa s Nippon TV-a posjetila je Mirka u njegovoj dvorani. Nakon što su odradili intervju u vezi utakmice, nije moglo i bez Mirkovih instrukcija iz bogatog borilačkog repertoara. No, japanski novinar zatražio je od Cro Copa da na njemu demonstrira svoj slavni high-kick. Brzo je požalio.

– Došli su prijatelji iz Japana, zamolili su me za intervju vezano za utakmicu. Molio me novinar da ga udarim preko fokusera. Vjerujte mi, isti vrag kao da ni nema fokusera. Inače, ako obratite pažnju, gospodin nosi tenisice. To se prvi put dogodilo da je netko ušao u tenisicama. Nosim ih i ja, ali ove su za dvoranu. On je izvana došao prljav i blatnjav, nije ih skinuo pa ćemo mu prišarafiti udarac. Nisam siguran da će utakmicu gledati raspoložen – kazao je Mirko u videu.

Sijevnuo je prvi udarac ljevicom. Taj je bio za zagrijavanje.

– Sad ćemo ga malo zapaliti. Neka se sjeća Hrvatske. Ovako želim da i naši igraju – rekao je Mirko.

Opalio je nogom po fokuseru i odbacio sirotog Japanca jedno dva metra. Desna noga bolnica, lijeva noga groblje, opis je bio Mirkovih highkickova. Dotični novinar pamtit će posjet njegovoj dvorani.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.4 ° C
7.7 °
2.1 °
72 %
1kmh
0 %
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: