5.7 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Ćiro se javio i otkrio: ‘Slovenci? Ma od njih se opraštam cijeli život! J**i im mater…’

Pročitajte još:

Ćiro Blažević, trener svih trenera zabrinuo naciju, u razgovoru sa Slovencima, koji ga kao i svi često zovu i propitkuju da im komentira ovo i ono, a posebno sad prije nogometne utakmice protiv Hrvatske, što se igra u utorak u Splitu, rekao je:

Zbogom moji Slovenci, ja sam jako, jako bolestan… – što bi značilo da se počeo opraštati.

Dovoljan razlog za uzbunu da ga zovemo, raspitamo se, najbolje da nam sam Ćiro kaže što se zbiva, nego da idemo okolo kole.

“Ma, hvala ti sine moj, na brizi… Ima nekih problema, ali nije to još ništa strašno. Primam terapiju i nadam se da će biti dobro”, javio se Ćiro Blažević za Slobodnu Dalmaciju.

Oprostio se od Slovenaca, rekao im da ih voli i da vjerojatno nikad više neće posjetiti Sloveniju. No, u razgovoru za 24sata rekao je:

“Slovenci? Ma od njih se opraštam cijeli život! J**i im mater, samo napravili gužvu.”

Legendarni Blažević ima 86 godina, a još 2011. dijagnosticiran mu je rak. Kako se još prije pisalo, Ćiro je dobio prvu utakmicu s teškom bolesti, ali čini se da se ona vratila.

Legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević teško je bolestan. Priznao je to u intervjuu za Sportklub, u kojem je komentirao utakmicu Hrvatske i Slovenije koja će se igrati 7. rujna.

“Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom, dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan”, rekao je Blažević.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: