12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Dalić: Čestitam dečkima, ali ne na pobjedi,sputavao nas je užasan teren a sada napunite Poljud

Pročitajte još:

Potrošili smo se od utakmice i puta, došli smo u Bratislavu u 6 ujutro. Htio sam tri igrača u napadu, da pojačamo agresiju i presing, raspodijeliti snage. Dobro smo sve napravili, rekao je Dalić nakon pobjede u Bratislavi

Čestitam svojim igračima, ali ne na pobjedi, već na borbenosti, energiji, htijenju, nisu odustali ni minute, sekunde i to ih je nagradilo, rekao je Zlatko Dalić u mikrofon Nove TV nakon važna tri boda u Slovačkoj (0-1).

Slovacima je presudio Marcelo Brozović fantastičnim volejem u 86. minuti i sada mirnije dočekujemo Sloveniju u utorak na Poljudu.

“Čestitam dečkima, ali ne na pobjedi, nego na borbenosti, agresivnosti i htijenju. Nisu odustajali i zato im je stigla nagrada. Najviše nas je sputavao katastrofalan teren, koji nam je onemogućavao zadnji pas. Slovaci nam cijelu utakmicu nisu došli do gola, osim u zadnjih pet minuta. Izvršio sam zamjene u momčadi jer sam htio pojačati presing i rasporediti snage. Čolak je morao bolje reagirati u situaciji pred golom u prvom dijelu. Ivušić nas je spašavao na kraju u drugom, ali on je zato tu, da spašava. Broza je nagradilo za sve ovim sjajnim golom. Neću secirati ništa, izborili smo važnu pobjedu i to je jedino bitno. Slijedi nam Slovenija. Mi smo u Bratislavu došli u 6 ujutro, ali i oni će biti umorni nakon teško izborene pobjede kod Malte i puta do Splita, Pozivam sve naše navijače da dođu na Poljud i da nas podrže”, izjavio je izbornik Hrvatske.

Oršić: Sve je bilo teško
“Teška utakmica, takvu smo i očekivali. Bio je težak teren i na njemu je bilo teško igrati lijepo i precizno, svaki treći pas je već bio pogrešan. Važna je pobjeda. Nisu Slovaci imali neke izrazite prilike, osim pred kraj kad su ubacivali pred gol. Najvažnije je da smo to izvukli i uzeli tri boda. Dobro smo startali, malo je nedostajalo da stvorimo bolju šansu ili zabijemo gol. U drugom dijelu smo preko fantastičnog gola Brozovića stigli do tri boda i kraja kakvog smo željeli. Pobjeda donosi samopouzdanje. Sada se radujemo idućoj utakmici, za tri dana protiv Slovenije na Poljudu. Svi još pamtimo kako nas je tamo publika prije dvije godine sjajno podržala protiv Mađarske”, rekao je Mislav Oršić, koji je na lijevom krilu igrao do 62. minute.

Ivušić: Ovo je debi iz snova
“Mogao sam samo sanjati ovako nešto i sada su mi se ostvarili ti snovi. Ovo je doista bio debi iz snova. Ponosan sam što sam dio reprezentacija Hrvatske. Nisam bio sretan zbog Livakovićeve ozljede, koja mi je dala priliku, ali sam bio spreman. Očekivao sam da zabijemo pobjednički gol, jer smo bili bolji”, izjavio je Ivica Ivušić, junak pobjede Hrvatske, koji je na ovom gostovanju debitirao na golu reprezentacije te obranio tri veliki prilike.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: