11.6 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Dalić očitao lekciju medijima: ‘To nije lijepo i nije u redu. Ja to ne podržavam’

Pročitajte još:

Izbornik Zlatko Dalić večer uoči važne utakmice, osmine finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Japana dao je intervju za legendarnu emisiju Hrvatskog radija, Sport i glazba. U kratkom razgovoru izbornik se osvrnuo na stanje u reprezentaciji, ali i otkrio jednu stvar koja ga posebno ljuti.

Izbornika Vatrenih ljuti ‘natjecanje portala’ u tome tko će prvi objaviti početni sastav Hrvatske.

‘Mislim da to nije lijepo i nije u redu, mi nikad ne možemo doznati sastav ekipe do sat i pol prije utakmice, a mi se natječemo u Hrvatskoj tko će prije objaviti tko igra, a tko ne igra… Okrećemo stotine brojeva telefona da bismo saznali nešto…

Ja to ne podržavam, mislim da nije posao novinara da javite tko igra, a tko ne igra, vaš posao je da komentirate kako treniramo, kako igramo, a ne da se natječete tko će prvi objaviti sastav Hrvatske i da ga protivnik sazna dva dana prije, ali ja to ne mogu promijeniti.

Neka rade što misle da je najbolje, to je vaš posao, ja tu ne mogu ništa, samo kažem da ja saznam sastav protivnika sat i pol prije utakmice’, rekao je izbornik.

Dalić je na ovom Svjetskom prvenstvu već komentirao suđenje i termine utakmica hrvatske reprezentacije, a sada i medije.

Samo se nadamo da će mu fokus ostati na terenu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
11.6 ° C
12.6 °
10.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9316
GBP
1,1692
CHF
1,0244
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: