20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Dalić odlučio: Ni Modrić ni Budimir ne dolaze nam u Split

Pročitajte još:

Posle pobede Hrvatske nad Slovačkom 1:0 u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo, selektor Hrvatske Zlatko Dalić doneo je dve važne odluke za nastavak kvalifikacija.

U sastavu za naredni meč protiv Slovenije neće biti Luke Modrića i Anta Budimira.

premda je cijelo vrijeme u zraku opcija da Modrić dođe u Split i bude na raspolaganju za okršaj sa Slovenijom, od toga ipak nema ništa. Dva dana prije 36. rođendana Luka će propustiti treću kvalifikacijsku utakmicu u nizu. Podsjetimo, prošli put kad je reprezentacija igrala pred punim Poljudom baš je on golom za 1-0 otključao Mađare i bacio navijače u trans.

– Nema smisla zvati ni Modrića ni Budimira nakon sedam dana pauze bez treninga. Bio bi to preveliki rizik. Nastojat ćemo ovu zadnju utakmicu odigrati s kadrom koji nam je na raspolaganju, vidjet ćemo kakva je situacija nakon treninga i na osnovu toga ćemo složiti momčad – rekao je za 24sata Dalić.

A u kakvom su stanju Livaković, Ćaleta Car i Gvardiol?

Gvardiol se priključio radu, Livaković također. Ćaleta nije ni bio ozlijeđen, kod njega je problem što nije u ritmu utakmica pa je osjetio bol u mišiću. Upravo zbog takvih situacija sam inzistirao na igračima koji su u ritmu, koji igraju redovito. Na Dujinom primjeru se pokazalo koliko je teško odigrati utakmicu kad ne igraš u klubu, kad nisi u ritmu… – dodao je izbornik.

No, pitanje je hoće li sada odlučiti opet mijenjati golmana, nakon što je Ivica Ivušić u Bratislavi pokazao da se i te kako može računati na njega.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: