13.6 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Dvojica ‘kauboja’ pozitivna na Covid, neće igrati protiv Srbije!

Pročitajte još:

Negativan test rukometaši slave poput dobitka na lotu, a njega nažalost nisu dobili Matej Mandić i Zvonimir Srna koji će propustiti susret protiv Srbije…

Bez obzira na poraz od Francuske na otvaranju EP-a, ova nova Hrvatska pokazala je da ima srce i gard i da se može boriti sa svima. I uz brojne izostanke, ta utakmica donijela nam je val optimizma uoči novog susreta protiv Srbije.

‘Kauboji’ večeras od 20.30 igraju drugo kolo protiv Srbije, a to će za nas biti i ‘malo finale’. Pobjeda nam je prijeko potrebna jer bez nje ne možemo do drugog kruga. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, ali velike probleme stvara korona virus koji je iz pogona izbacio još dvojicu igrača.

Negativan test slavi se poput dobitka na lotu, a njega nažalost nije dobio Zvonimir Srna. Rukometaš PPD Zagreba i nećak Darija Srne dobio je pozitivan test samo nekoliko sati uoči utakmice protiv Srbije što znači kako Hrvoje Horvat neće računati na njega u večerašnjem ogledu, pišu Sportske novosti. Uz to, vjerojatno ga neće biti ni protiv Ukrajine u ponedjeljak.

Srna je protiv Francuske debitirao za Hrvatsku i pozitivno iznenadio sve. Zabio je jedan gol, ali njegovim ulaskom dobili smo potrebnu čvrstinu i pokretljivost u obrani. Bez ikakvog straha hrvao se s francuskim snagatorima, udvajao, izlazio u blok. Bio je osvježenje za našu reprezentaciju.

Pozitivan je bio i golman Matej Mandić. Ipak, odlična vijest je da će Hrvoje Horvat večeras računati na Marina Marića.

– Tri sata uoči utakmice protiv Srbije, nove vijesti stižu iz hrvatske muške seniorske reprezentacije. Današnje PCR testiranje pokazalo je da su reprezentativci Matej Mandić i Zvonimir Srna pozitivni na Covid – 19 te da na njih izbornik Hrvoje Horvat večeras ne može računati. Dobra vijest je da je Marino Marić negativan i bit će u sastavu za utakmicu protiv Srbije. Kao što je poznato od ranije, reprezentaciji se priključio Luka Cindrić, a u sastavu za večerašnju utakmicu nalaze se još trojica novih igrača: Željko Musa, Marin Jelinić i Valentino Ravnić. O svim daljnjim informacijama, obavijest ćemo Vas pravovremeno – objavio je HRS.

Korona se opet umiješala i stvorila nove glavobolje izborniku Hrvoju Horvatu. Još od ranije ne može računati na našeg kapetana i najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka kojeg muče leđa, Marko Mamić, Leon Šušnja i Lovro Mihić imaju korona virus pa su kasno sinoć u Szeged stigli Željko Musa i Valentino Ravnić, ali u moru negativnih vijesti barem je izronila jedna lijepa vijest.

Luka Cindrić bio je negativan na posljednjem testu što znači kako će biti na dispoziciji izborniku u večerašnjem susretu. Bit će to veliko pojačanje za ‘kauboje’ jer o Lukinoj klasi nije potrebno trošiti riječi.

Utakmica protiv Srbije počinje u 20.30 uz prijenos na RTL-u. Protiv Francuske pokazali smo kvalitetu i energiju, a vjerujemo kako s Lukom Cindrićem možemo pobijediti Srbiju i svoj put na Euru nastaviti u drugom krugu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
14.9 °
11.1 °
84 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °
Čet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: