14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Emotivna Blanka Vlašić nakon utakmice: Kockice možeš izbrisati s lica, ali ostaju u srcu

Pročitajte još:

Blanka Vlašić (37) sinoć je predvodila navijanje i atmosferu uoči utakmice sa Španjolskom u Kopenhagenu. Iako smo ispali s Europskog prvenstva, na društvenoj mreži je u video zapisu istaknula da je ponosna na reprezentaciju.

Ovaj puta nije ona bila u centru pažnje i kaže, zaista je uživala u tome. Bila je najvatreniji navijač bratu Nikoli i ostalim igračima, ali unatoč porazu zadovoljna je bila prikazanim

“Moš’ izbrisati s lica, ali ostaje u srcu”, napisala je skidajući nacrtane crveno-bijele kockice s obraza.

screenshot 6

Unatoč bolnom porazu, Blanka će iz Kopenhagena imati lijepa sjećanja.

– Hodala sam trgom i čula skandiranje ‘Nikola Vlašić, Nikola Vlašić’. I to je bilo to. Navijači su me prepoznali i pozvali me k sebi. A onda su proradile emocije – kazala nam je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić, koju sada svi više gledaju kao sestru našeg reprezentativca Nikole Vlašića. I ona je došla u Dansku podržati Hrvatsku i svog brata Nikolu.

Blanka Vlasic 1

– Napokon imam mogućnost bez opterećenja putovati na ovakva natjecanja, veseliti se i u miru gledati utakmice, naravno, koliko je to moguće u miru gledati obzirom da mi ipak srce posebno kuca za brata kojeg iznimno volim – rekla nam je naša proslavljena atletičarka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: