6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Englezi pokrenuli peticiju: Traže da se ponovi finale Eura. Evo zašto

Pročitajte još:

Sjećate se onog starta u 95. minuti kada je Giorgio Chiellini povukao Bukaya Saku za dres i bacio ga na travnjak? Talijanski kapetan je za taj prekršaj dobio žuti karton, a neki engleski navijači smatraju kako je morao dobiti crveni

Engleski navijači pokrenuli su peticiju kojom traže da se ponovi finalna utakmica Europskog nogometnog prvenstva u kojoj su Talijani savladali englesku momčad nakon jedanaesteraca, javljaju engleski mediji.

Naime, Englezi smatraju da je Giorgio Chiellini zaslužio crveni karton zbog starta na Bukayu Saki. Podsjetimo, talijanski obrambeni igrač u 96. minuti utakmice povukao je Saku za ovratnik kada je mladi Englez bio u kontranapadu uz desnu crtu terena.

Talijanski stoper za svoj je start dobio žuti karton, no među engleskim navijačima ima mnogo onih koji smatraju da je preblago kažnjen i da je trebao biti isključen. Takvi traže ponavljanje utakmice, i to uz suđenje suca koji bi bio nepristran.

Pokrenuto je više peticija, a prema navodima engleskih medija, odaziv na njih nije dobar.

Daily mail navodi da je do sada pokrenuto nekoliko peticija kojima se traži ponavljanje utakmice, no da odaziv na njih i nije baš dobar.

Jedna od peticija prikupila je tek 1.500 potpisa, a ostale imaju daleko manje potpisnika. Primjerice, jedna od peticija u ponedjeljak ujutro imala je samo šest potpisa.

Podsjetimo, drugi put u povijesti talijanska nogometna reprezentacija je osvojila europski naslov nakon što je u finalu EP-a na Wembleyju pred 60.000 gledatelja nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Englesku sa 3-2. Utakmica je u 90 minuta i produžetku završila 1-1.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: