5.7 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Eriksen je impresionirao suigrače iz bolnice: Izlazi iz bolnice sutra. Bit će na utakmici s Belgijom

Pročitajte još:

Stanje danskog nogometaša Christiana Eriksena je i “dalje dobro i stabilno” nakon što se srušio na prvoj utakmici Danske na Euru protiv Finske.

Danski reprezentativac se iz čista mira srušio u 43. minuti. Ostao je nepomično ležati na travnjaku, liječnici su ga oživljavali 13 minuta, ali su ga uspjeli spasiti. Eriksen je prevezen u bolnicu, odakle se čuo sa suigračima, koji su nakon toga odlučili nastaviti utakmicu.

Danski izbornik Kasper Hjulmand rekao je jučer na press-konferenciji da se Eriksen opet videopozivom čuo sa suigračima te da ih je zafrkavao.

A sam Eriksen se oglasio preko menadžera i poručio da je dobro.

“Vi izgledate lošije od mene. Ja bih mogao ići trenirati”, rekao im je kroz smijeh Interov veznjak.
“Razgovarali smo, dobro je raspoložen. Liječnici obavljaju detaljne pretrage. Svi mi, pa i on sam želimo, znati što se dogodilo. S njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi pružiti potporu suigračima protiv Belgije”, izjavio je menadžer Martin Schoots za “Gazzettu dello sport”.

Danska je u prvoj utakmici upisala poraz, Finska je bila bolja 1-0. Drugu utakmicu igra protiv Belgije igra se u četvrtak.

The post Eriksen je impresionirao suigrače iz bolnice: Izlazi iz bolnice sutra. Bit će na utakmici s Belgijom appeared first on Najnovije vijesti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.5 ° C
8.3 °
3.6 °
83 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: