16.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Evo gdje gledati spektakularnu utakmicu Engleske i Hrvatske

Pročitajte još:

Kreće natjecanje po skupinama za UEFA EURO 2020. Hrvatska se nalazi u Skupini D, a već prva utakmica će biti izuzetno teška, igraju u gostima kod Engleske, na Wembleyu i pred engleskim navijačima.

Od jučer su krenula već prva odigravanja utakmica po skupinama, a razigravanja traju do 23. lipnja nakon čega se natjecanje nastavlja osminom finala na ispadanje. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić kao prvi cilj spomenuo je prolazak Skupine D u kojoj se nalazimo, a u kojoj osim prvih protivnika Engleske igraju i Češka i Škotska.

Naravno, u fokusu je sudar Vatrenih s dobro nam znanom Engleskom, koja nam još pamti izbacivanje s polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji, a nisu zaboravili ni čudesnu 2008. na Wembleyju kada smo u kvalifikacijama pobijedili 3-2 i Engleze ostavili bez Europskog prvenstva.

Sudar hrvatske reprezentacije i Engleske na rasporedu je u 15 sati nakon čega će od 18 sati igrati Austrija i Sjeverna Makedonija.

I za kraj, od 21 sat gledat ćemo sjajan sudar Nizozemske i Ukrajine. Ukrajince na svojem prvom velikom natjecanju vodi legendarni Andrij Ševčenko, koji je preporodio nacionalnu reprezentaciju i izborio Euro kroz kvalifikacije nakon što je s 2-1 pobijedio aktualnog europskog prvaka Portugal.

Nizozemci su favoriti, a predvodi ih još jedan nogometni velikan i prijašnji asistent nizozemske reprezentacije Frank De Boer. Upravo je ovo utakmica u kojoj bi također autsajder mogao prirediti iznenađenje.

Sve utakmice kao i do sada možete gledati na drugom kanalu Hrvatske radiotelevizije (HRT 2).

ENGLESKA – HRVATSKA

ENGLESKA: Pickford – Walker, Stones, Mings, Trippier – Phillips, Rice – Sterling, Mount, Foden – Kane

HRVATSKA: Livaković – Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol – Brozović, Modrić, Kovačić – Kramarić, Rebić, Perišić

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
16.8 ° C
17.7 °
13.7 °
46 %
1.5kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
24 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: