6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Hrvat poludio zbog pitanja i prekinuo intervju! “Sram te bilo! Ovo je moguće samo u Italiji!”

Pročitajte još:

‘Sramite se i ispričajte se, to je neprihvatljivo, samo ovdje postoje takve sumnje‘, rekao je Jurić

Kod bogatog Napolija je uzeo bod (1:1) i tako favorite ostavio bez Lige prvaka i desetaka milijuna eura, dok je tamo poslao Juventus. Međutim, slavlje zbog posljednjeg u nizu velikih iznenađenja pokvario mu je novinar Sky Sporta.

Nakon utakmice je Jurić sa stadiona u Napulju trebao dati intervju Massimu Ugoliniju, novinaru na terenu, te novinarima u studiju u Milanu predvođenim Fabiom Caressom.

“Juriću, večeras ste presudili tko će u Ligu prvaka. Umjesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali proteklih tjedana. Koliko teško vam je bilo”, upitao ga je Ugolini.

Jurić je tu pukao i krenuo rigati vatru. “Eto, odmah na početku ogromno sr*nje! Morali biste poštovati Veronu, ne možete pričati tako o nama! Morate nam pokazati poštovanje, je li vam to jasno?! I morate gledati Veronine utakmice tijekom cijele sezone”, grmio je Jurić.

Novinar je pokušao intervenirati… “Dajte mi da završim”, rekao je Ugolini, ali Jurić je samo nastavio. “Ne, ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete”, ljutito je govorio Jurić

Novinar Skya je opet pokušao: “Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vrijeme.”

Jurić je na to do kraja poludio: “Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte!” viknuo je Jurić i otišao iz kadra.

Činjenica je da je Jurićeva Verona ove sezone nastavila s odličnim igrama i rezultatima protiv velikana. Konkretno, remizirala je u oba prvenstvena susreta s Juventusom, a uzela je i bod kod Milana.

Međutim, talijanski mediji pišu i da je nakon što je osigurala opstanak, momčad poznata po fanatičnoj borbenosti prilično popustila, pa je u osam utakmica prije posljednje uzela samo tri boda. Onda je na kraju, kod favoriziranog Napolija, opet bila ona stara Jurićeva Verona, poznata kao “ubojica favorita”.

Zato je novinar postavio pitanje koje je toliko razbjesnilo Jurića, koji pak zna s koliko je ograničenom momčadi izvodio čuda.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: