6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Indijski novinar: Mrzim Đokovića kao da je fašist. Reći ću vam i zašto

Pročitajte još:

Novak Đoković jedna je od glavnih tema u medijima nekoliko dana nakon osvajanja Wimbledona

Nakon šestog naslova u Wimbledonu i 20. ukupno na Grand Slam turnirima, čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom i Rogerom Federerom, traju analize i polemike o tome tko je najveći svih vremena.

Objavljen je na američkom portalu Sportskeeda, a potpisuje ga indijski novinar Shyam Kamal, koji je bez imalo zadrške rekao da mrzi Đoković pa pojasnio zašto nikad ne bi mogao navijati za njega.

“Malo je reći da nisam Đokovićev navijač. Postoji samo jedan bolji način da oslikam svoje osjećaje. Da moram birati jednog igrača da igra tenis za moj život, ne bih odabrao Đokovića, iako znam da mi je on najbolja šansa da ostanem živ”, piše Kamal u uvodu svog teksta pa dodaje:

“Iako moram priznati da je Đoković vjerojatno najbolji tenisač svih vremena, mrzim ga kao da je fašist. Zašto? Zato što je njegova majka Dijana 2008. godine rekla: ‘Kralj je mrtav, živio kralj’ nakon Đokovićeve pobjede protiv Federera u Australiji 2008. godine. Čak 13 godina kasnije, kada sam vidio njegovo ime ispisano na listi pobjednika Wimbledona, prisjetio sam se s koliko ga strasti mrzim. Bez obzira na to, on je i dalje ovdje, dostigao je Federera i Nadala i sve je na njegovoj strani. I bit će sve bolji i bolji.”

“Kako je Đoković postao najbolji? Vidjeli ste u finalu Wimbledona posljednji poen. Igrao je 11 udaraca pri vodstvu 2:1 u setovima i 5:3 u četvrtom protiv jednog Mattea Berrettinija i čekao je da on pogriješi. To je dobar potez, ali tko voli takav tenis? Dugo sam razmišljao zašto ga toliko mrzim. Vjerojatno zbog hladnokrvnosti i tog ‘mrtvog stila’. Ako ste navijač Nadala i Federera imate što voljeti. Đoković je najbolji i previše je dobar da biste bili uzbuđeni oko njega. Nepobjediv je. Ako zvučim ogorčeno, to je zato što jesam. To je priroda navijača koji podupiru one koji više nisu najbolji. Ali neka vas to sve ne odvrati od činjenice da je Novak Đoković glavom i ramenima iznad svih koji su igrali ovu igru. Statistički, naravno”, zaključuje Kamal.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: