6.6 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Javio se i Dani Olmo: Za mene je to velika i posebna utakmica, emotivna poruka sve govori!

Pročitajte još:

Španjolski nogometaš postao je zvijezda u redovima zagrebačkog Dinama, a nekad su postojale i indicije da bi mogao zaigrati za Hrvatsku

Nakon što je Španjolska saznala protivnika Dani Olmo fotografirao se s u hotelu s Dinamovim i dresom hrvatske nogometne reprezentacije: “Hrvatska je nevjerojatna zemlja, to je moj drugi dom-“, kaže Olmo

Hrvatska i Španjolska će u ponedjeljak u Kopenhagenu međusobno odlučivati o četvrtfinalistu Europskog prvenstva, a utakmica koja čeka Hrvatsku će iz posebnog kuta biti malo drugačija i za jednog španjolskog igrača.

Prvi put na velikom natjecanju u dresu reprezentacije, nekadašnji dinamovac Dani Olmo srest će se s nacionalnom momčadi iz zemlje u kojoj je igrao od 2014. do lani. Došao je još kao tinejdžer, sa 16 godina, a u razdoblju u kojem je živio u Zagrebu i igrao za Dinamo ostavio je sjajan dojam. Hrvatska je ostavila sjajan dojam i na njega, što često pokazuje.

To je učinio i najavljujući osminu finala Eura. U svojim pričama na Instagramu javio se fotografijom uz poruku na hrvatskom i španjolskom.

Na oba jezika, Olmo je istaknuo da će u ponedjeljak igrati utakmicu koja je velika i posebna. To je učinio u dresu Španjolske, a u rukama su mu bili po jedan hrvatski i Dinamov dres.

WhatsApp Image 2021 06 23 at 22.05.53
Screenshot: Instagram/Dani Olmo

Španjolska je sinoć odigrala zaista fantastičnu utakmicu. Poveli su nesretnim i nespretnim autogolom slovačkog vratara Martina Dubravke u 30. minuti. Do drugog pogotka Španjolska je stigla u trećoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu, a svoj prvi pogodak za Furiju postigao je stoper Aymeric Laporte.

U drugom poluvremenu Sarabia je povećao prednost domaćih na 3:0 u 56. minuti, a u 67. minuti je asistirao Ferranu Torresu za 4:0. Peti pogodak posljedica je još jednog autogola Slovaka, kad je Juraj Kucka poslao loptu u mrežu nakon udarca Paua Torresa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: