9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Katastrofa u Budimpešti: Senzacionalni Crnogorci očitali su lekciju našoj reprezentaciji

Pročitajte još:

Debakl Hrvatske na otvaranju drugog kruga. Crna Gora razbila je ‘kauboje’ s 32-26 i došla do jedne od najvećih pobjeda u povijesti. Miljama smo daleko od polufinala…

I kraj utakmice u Budimpešti. Ovaj susret ćemo htjeti što prije zaboraviti. Crnogorci su nas pregazili s 32-26 i pokazali što je naša rukometna realnost. Na korak smo od ispadanja s Eura. Borba za medalju je u ovome trenutku, nažalost, daleka povijest.

Nismo se pojavili na utakmici. Crna Gora je dominirala od samog početka. Obrana je bila katastrofalna, plivali smo i pucali na sve strane, a Crnogorci su nas probijali na svakakve načine.

Napad je koliko toliko držao, ali kada nam protivnik zabije 13 golova iz vanjske linije, tu je sve jasno. Obrana je stajala daleko od crnogorskih pucača, nismo izlazili i radili prekršaje, falilo je agresivnosti, pokretljivosti. Jedna od najgorih utakmica Hrvatske u novijoj povijesti.

Najbolji je bio Čupić sa sedam golova, a Crnogorce su predvodili Miloš i Branko Vujović također sa sedam golova.

Hrvatska je loše otvorila susret, no još je gore završila utakmicu. Crnogorska vrsta je u 13. minuti povela s dva gola razlike (5-3),u 28. minuti je imala četiri gola viška (13-9), a na koncu poluvremena i velikih šest razlike (15-9). U nastavku susreta Hrvatska je u nekoliko navrata smanjila na četiri gola zaostatka, no u posljednjih 10 minuta ušli smo sa čak osam golova zaostatka (20-28). Na koncu je završilo +6 za Crnu Goru.

Crnogorci nas u potpunosti nadigrali
Crnogorci su nas u potpunosti nadigrali u svim segmentima igre. Bili smo spori i nedovoljni čvrsti u obrani, te bezidejni u napadu.

Crnu Goru su do velike pobjede predvodili Miloš Vujović i Branko Vujović sa po sedam golova, dok je sjajni Nebojša Simić sakupio 14 obrana. U hrvatskim redovima Ivan Čupić je sabio sedam, a Luka Cindrić pet golova. Ivan Pešić je imao sedam, a Mirko Alilović tri obrane.

Večeras se u našoj skupini još sastaju Francuska i Nizozemska, te Danska i Island.

Drugi nastup hrvatski rukometaši će imati u subotu u 20.30 protiv Danske.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.8 ° C
13.1 °
11 °
35 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: