6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Horvat doznao s kojom momčadi ide na Crnu Goru: David Mandić igrat će protiv Crne Gore

Pročitajte još:

Hrvatska rukometna reprezentacija od 15.30 sati igra prvu utakmicu drugog kola Europskog prvenstva protiv Crne Gore, a najnovije informacije kažu da će Horvat imati na raspolaganju Davida Mandića

Hrvatska rukometna reprezentacija od 15.30 sati igra prvu utakmicu druge faze Europskog prvenstva, a otprilike dva sata prije utakmice stigli su i rezultati PCR testiranja. I prvi put možemo biti zadovoljni. Pozitivan je bio tek Valentino Ravnić, a ono što je ‘pozitivno’ u cijeloj priči je i negativan test Davida Mandića na kojeg će Hrvoje Horvat moći računati za današnju utakmicu!

Naime, za današnji susret protiv Crne Gore otpao je Valentino Ravnić, dok će se Kaubojima vratiti David Mandić. Uz njih, novi igrači u sastavu su Mirko Alilović, Ivan Slišković i Veron Načinović, javlja HRS.

“Crna Gora je odigrala dobar turnir. Isto imaju određenih problema, međutim uspjeli su se skupiti. To je ekipa s velikim srcem, ekipa koja igra jako agresivno, čvrsto i strpljivo u napadu. Trebat će jako puno koncentracije i strpljenja da se jedna takva ekipa pobijedi i da se upišu bodovi,” najavio je izbornik Horvat susret protiv Crnogoraca.

Baš kao i Hrvatska, Crna Gora je imala velikih problema sa zarazom koronom u momčadi, ali usprkos tome, sve su iznenadili i izborili nastup u drugom krugu Eura.

Hrvatska je protiv Crne Gore do sada tri puta igrala na europskim smotrama i do sad smo bili uspješni. Uvijek smo se susretali u prvom krugu. U Norveškoj 2008. godine pobijedili smo 34-26, šest godina poslije u Danskoj 27-22 za Hrvatsku, a prije dvije godine u Austriji bilo je 27-21.

Crna Gora bi u drugom krugu mogla biti težak zalogaj za svakoga, tako da nas danas očekuje iznimno zanimljiv susret.

Gdje gledati utakmicu:

Hrvatska – Crna Gora (RTL, 15.30)

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: