5.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Kakav kaos: Prekid utakmice zbog tučnjave košarkaša Partizana i Reala

Utakmica je završila kad su na terenu ostala samo četvorica igrača koje suci nisu isključili. Među isključenima je bio i Hezonja

Pročitajte još:

Petnaest poena razlike, manje od dvije minute do kraja… Utakmica je samo trebala završiti. Umjesto toga, potpuni kaos u Madridu!

Košarkaši Partizana pobijedili su sa 95-80 momčad Real Madrida i poveli sa 2-0 u četvrtfinalnu doigravanja u Euroligi, ali posljednje dvije minute i 16 sekundi dvoboja nisu odigrane, zbog opće tučnjave košarkaša obiju momčadi. Okršaj je započeo nakon jednog čvrstog faula Sergija Llulla na Kevinu Punteru, gdje je nastalo prvo naguravanje igrača koji su bili na terenu, da bi se nakon jednog hrvačkog zahvata Realovog igrača Guerschona Yabuselea u metež na parketu uključili igrači i ostale službene osobe sa strane jednog i drugog kluba.

Najdeblji kraj izvukao je igrač Partizana Dante Exum kojega je Realov Guerschon Yabusele otresao o zemlju potezom kojeg se ne bi posramili ni kečeri. Sramotan potez francuskog košarkaša!

Snimku pogledajte OVDJE

Sat na semaforu na koncu nije ni ‘iscurio’ do kraja jer nije imao tko igrati! Suci su isključili gotovo sve igrače, pa su na parketu ostali ‘2 na 2’, a jedan od isključenih bio je naš Mario Hezonja koji je utakmicu završio s 16 poena, tri skoka i dvije asistencije.

Partizan je tako poveo 2-0, a serija sada seli u Beograd gdje će vjerojatno Španjolce dočekati atmosfera kakvu nisu vidjeli u životu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: