8.7 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Nevjerojatne scene na minuti odmora: Zvijezda Minnesote napala je suigrača

Minnesota Timberwolvesi su sa 113-108 u posljednjoj utakmici regularnog dijela NBA lige slavili protiv New Orleans Pelicansa, a u prvom poluvremnu smo vidjeli nevjerojatne scene na njihovoj klupi

Pročitajte još:

U trenucima kada je Minnesota gubila 12 razlika krajem prvog poluvremena njihov trener Chris Finch pozvao je minutu odmora ni ne sluteći što će se dogoditi.

U drugi plan zbog verbalnog i fizičkog okršaja suigrača iz Timberwolvesa Rudyja Goberta i Kylea Andersona na jednom time-outu.

Nezadovoljni igrom svoje momčadi, koja je u tom trenutku, četiri i pol minute prije kraja prvog poluvremena, gubila 12 koševa razlike, Anderson i Gobert raspravljali su se dok je trener Chris Finch pokušao nacrtati neku akciju.

Francuz Rudy Gobert (30), najveća zvijezda Minnesote, nije prihvatio povišeni ton Andersona i snažno ga je odgurnuo desnom rukom. Ovaj mu je htio uzvratiti, ali u tome su ga spriječili drugi suigrači.

Goberta su nakon svega poslali kući usred utakmice, a u drugom dijelu nije zaigrao ni Jaden McDaniels koji je rukom udario u zid na putu do svlačionice.

– Mislim da su se temperamenti rasplamsali, to je sve. Želimo pobjeđivati utakmice, to je tako. Nije prvi put da je netko zamahnuo prema meni – rekao je Anderson.

‘Neprihvatljivo ponašanje’
– Njegovo ponašanje na klupi bilo je neprihvatljivo, a situaciju ćemo rješavati interno – rekao je sportski direktor Minnesote Tim Connelly koji je ljetos doveo Goberta iz Ute.

Čudne metode iskazivanja ljutnje očito su upalile jer su Wolvesi u zadnjoj četvrtini okrenuli utakmicu u svoju korist i izborili osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji, iznad New Orleansa, i igrat će play-in protiv LA Lakersa.

Rudyju Gobertu to nije bio prvi incident pred kamerama. Bivši suigrač Bojana Bogdanovića na početku pandemije korona virusa 2020. ismijavao je mjere zaštite i dirao mikrofone i diktafone na konferenciji za medije. Dan poslije potvrđena mu je zaraza kao prvom igraču u NBA-u.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
sumaglica
6.3 ° C
7.6 °
4.8 °
93 %
2.1kmh
69 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: