7.4 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Krvava drama tijekom finala Eura! Velika tučnjava na Wembleyju, Englezi cipelarili čovjeka koji je pokušao provaliti

Pročitajte još:

Kako se čini engleski navijači tukli su one koji su se progurali na stadion pokraj redara

Prije samoga početka krenule su tučnjave ispred Wembleyja.

Nekoliko stotina engleskih navijača probilo je ogradu ispred stadiona Wembley u pokušaju ulaska na finale EP-a između Engleske i Italije bez ulaznice.

Sada je na društvenim mrežama osvanula snimka tučnjave. Na njoj engleski navijači tuku ljude koji su se progurali na stadion pokraj redara, a širi se priča kako se također radi o Englezima. Posebno je loše prošao jedan navijač koji je ostao među posljednjima na podu, što je više navijača iskoristilo te ga brutalno iscipelarilo. Nekoliko trenutaka prije toga vidi se i kako jedan stariji navijač udara jako mladog dječaka.

Organizatori su objavili kako su policija i redari uspjeli zadržati navijače u incidentu koji se dogodio na vanjskom sigurnosnom obodu stadiona.

“Sigurnosne mjere su brzo aktivirane i nije bilo sigurnosnih proboja ljudi bez ulaznica na stadionu,” poručili su s Wembleyja, ali malo kasnije su objaivli drugačije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.2 ° C
9.9 °
4.1 °
88 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: