12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Krznar: Možemo proći Villarreal, sanjamo to finale EL!

Pročitajte još:

Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna da prođemo tu stepenicu. Lijepo je bilo vidjeti da nakon puno, puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale, kaže Krznar

Trener Damir Krznar i najbolji igrač utakmice protiv Tottenhama Mislav Oršić u svečanoj loži na Maksimiru pratili su ždrijeb četvrtfinala Europske lige, u kojem “modri” igraju protiv Villarreala. Prva je utakmica na Maksimiru 8. travnja, uzvrat 15. travnja u Španjolskoj.

Krznar: Imamo realne šanse
”Nije bilo boljih ili lošijih”, prvo je što je Krznar rekao:

”Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu”

”Lijepo je bilo vidjeti da nakon zbilja puno vremena možemo vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku.”

”Lijepo je, živimo lijepe dane u ovoj zajednici i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje živjeti. Znam da je ovo lijepo, ali pohvala ide i HNL-u koji nam je omogućio sve ovo i za to nas pripremio.”

Neće biti teško pripremiti se
Upitan za pripremu utakmice naglasio je:

”Lako će biti pripremiti utakmicu. A naći mogućnosti za neki trik i naše sposobnosti, to će biti teže. Dinamo je pokazao da je ozbiljan još u grupi i dat ćemo sve od sebe da pokažemo da ova stepenica nije kraj.”

”Ovaj stožer ne mora puno utjecati na svlačionicu. Iznjedrili smo četiri, pet igrača koji su treneri unutar same momčadi.”

Nakon krznara je pred mikrofone izašao Oršić.

Skromno i ponizno dalje
”Trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti i forma može pasti”, izjavio je Oršić upitan koliko je Villarreal dobar ždrijeb pa dodao:

”Momčad s kojom možemo igrati gotovo ravnopravno, ali sigurno će to biti teška utakmica. Sve momčadi su teške, možda samo Manchester odskače od drugih. Nadamo se da ćemo proći dalje.”

”Španjolci su poznati po tome da više vole posjed i kombinatorni nogomet više nego snagu. Sigurno ćemo se dobro pripremiti za njih, stisnuti sredinu i probati ih kontrirati”, zaključio je Oršić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: