20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Liječnik koji je spasio Eriksena: Iznio je jezive detalje koje do sada nismo mogli vidjeti ni čuti

Pročitajte još:

Veznjak Intera i danske reprezentacije srušio se na terenu.

Drama sa sretnim završetkom Christiana Eriksena natjerala je čitav planet da jučer zaboravi nogomet i razmišlja samo o zdravlju veznjaka danske reprezentacije. Eriksen se srušio na teren, ali srećom uspio se izvući, ponajprije zahvaljujući ekspresnoj reakciji medicinskog tima na terenu, a kasnije i u bolnici.

Liječnik danske reprezentacije dr. Morten Boesen potvrdio je da je u jednom trenutku riječ o životu i smrti. Prema njegovim riječima, Eriksen je u jednom trenutku izgubio puls i nije disao. Sekunde su odlučivale njegov život.

Boesen je otkrio kako je cijela situacija izgledala iz prve ruke:

– Zvali su nas na teren čim se srušio, a iako nisam vidio trenutak kad je pao, bilo je jasno da je kolabirao. Kad sam stigao tamo, on je ležao na boku i disao. Imao je puls, no to se jako brzo promijenilo i onda smo počeli s oživljavanjem. Bila je to fantastična i jako brza pomoć i od liječnika sa stadiona i ostalih službi – rekao je Boesen, prenosi danski Ekstra Bladet, pa nadodao:

– Christian se vratio prije nego smo ga odveli u bolnicu, već je tad pričao sa mnom.

Naposljetku se utakmica nastavila, a Finska je slavila 1-0. Danski izbornik otkrio je i kako su imali dvije opcije za odigravanje utakmice, a rekao je i kako je već jednom doživio sličnu situaciju…

Standings provided by SofaScore LiveScore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: