16.3 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Luka Modrić oglasio se u svom stilu, evo kako je odgovorio Rebiću i svim kritičarima!

Pročitajte još:

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić podigao je dosta prašine nakon što se putem Instagrama obračunao s kritičarima, a svojim istupom obrušio se i na izbornika Zlatka Dalića.

Osim što nije briljirao na Europskom prvenstvu od kojeg se Hrvatska oprostila u osmini finala nakon poraza od Španjolske (5-3), hrvatski reprezentativac Ante Rebić mnoge je iznenadio šokantnom objavom na Instagram profilu.

U statusu je prozvao izbornika Zlatka Dalića nakon čega su njegova objava i profil nestali.

– Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje – emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska” – pisalo je navodno u statusu na Rebićevom Instagramu.

Naposlijetku, na red je stigao kapetan. Na svom Instagramu postavio je fotografiju na kojoj zajedno s ostatkom momčadi pozdravlja navijače, a u opisu su hrvatska zastava, srce i ruke koje ukazuju na molitvu.

Možda to sve sugerira i da namjerava ostati u reprezentaciji do daljnjeg?

luka modric

Izbornik Dalić je u studiju emisije EUROPEO na HTV-u 2 rekao jesu li nakon svega Rebiću zatvorena vrata reprezentacije.

– Tko sam ja da zatvaram vrata reprezentacije bilo kome? Nikad nisam nikome zatvarao – rekao je Dalić te osvrnuo na ostanak Luke Modrića:

– Naravno da će on sam donijeti odluku, to je na njemu. Obavit ćemo razgovor. Bila bi velika šteta da napusti reprezentaciju. On još može puno dati, barem do Katara. Na njemu je odluka, napravit će kako misli da je najbolje. Razgovarat ću s njim i ostalim igračima. Moramo obaviti razgovore i promijeniti neke stvari. Razgovarat ću sa svima njima.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: