9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Mirko Filipović ima poruku za prvaka UFC-a: Da se sad sretnemo, s lakoćom bih pobijedio

Pročitajte još:

Ante Delija će se boriti na turniru koji se nakon mečeva na bodove pretvara u knockout sistem

Mirko Cro Cop trenutačno priprema Antu Deliju za meč u PFL organizaciji protiv Brazilca Cappelozza, s kojim će se boriti za manje od mjesec dana u SAD-u. Tom je prilikom Cro Cop komentirao i borbu između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je Ngannou to s lakoćom obranio, Stipe je bio u velikim problemima i nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti”, rekao je Cro Cop za Novu TV.

Također je istaknuo kako smatra da Miočić zaslužuje priliku za revanš: “Mislim da s obzirom na njegov rezultat svakako zaslužuje. Hoće li on tu doći, koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u, ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva, svakako bi trebao dobiti revanš. Da budem iskren, koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutno na vrhuncu svoje karijere i ne vidim da ga netko može tako lako skinuti.”

Zato Mirko vjeruje da bi u ovom trenutku pobijedio Ngannoua, ali ne u kavezu.

“Da se sretnemo, mogu ga pobijediti s lakoćom, bez ikakvih problema – u Šnapsu, u Beli, pa vjerujem i u šahu”, našalio se.

Ante Delija će se boriti na turniru koji se nakon mečeva na bodove pretvara u knockout sistem. Pobjednik turnira osvaja čak milijun dolara, a na njemu će se boriti i bivši UFC-ov prvak Fabricio Werdum. Cro Cop vjeruje da je Delija spreman.

“Čeka ga težak turnir, ali ja vjerujem da Ante može otići do kraja. Definitivno ima kvalitetu, opasan je, spreman, motiviran, gladan uspjeha. Psihički je vjerujem i najstabilniji borac tamo danas – ne boji se ničega i to je jedna velika prednost u odnosu na sve ostale borce”, izjavio je.

Hrvatski borac teške kategorije komentirao je svog protivnika Brunu Cappelozza.

“Mislim da je dobar borac, udarač je, stilski mi odgovara. Koncentriran sam na sebe i ja mislim, ako budem najbolji u ovom što radim, da neće imati šanse”, optimističan je Delija.

Delija se prošle godine trebao boriti u UFC-u protiv Cyrila Ganea, ali meč je propao zbog problema s ugovorom.

“Moj san je bio doći u UFC, ali ja ću tamo prije ili kasnije opet doći”, zaključio je.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: