6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Mirko Filipović objavio dirljiv video: To divno stvorenje nije zaboravilo što sam učinio, prepoznala me

Pročitajte još:

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović poznat je kao veliki ljubitelj pasa kojima često traži smještaj iz azila. A sada je na Facebooku ispričao i snimio video kako ga se jedna rotvajlerica sjetila iako ga je prije osam mjeseci samo jednom vidjela i to kada ju je preuzeo u azilu u Čakovcu i odveo u novi dom.

U Čakovcu je posjetio azil “Prijatelji” gdje je preuzeo psa pa ga je zbrinuo kod udomitelja u Požegi.

Na društvenim mrežama objavio je dirljiv video uz objavu koju prenosimo u cijelosti:

“Jučer sam u Požegi nakon osam mjeseci ponovo vidio rotvajlericu koju je udomio moj frend Mario, a koju sam ja preuzeo u azilu u Čakovcu i odvezao ju u njen novi dom gdje živi onako kako bi trebao živjeti svaki kućni ljubimac. Mene je vidjela samo taj put prije osam mjeseci kad sam došao po nju i odvezao ju u Požegu. U Čakovcu sam se malo igrao s njom i pomazio ju i stavio u auto i odvezao ju u novi dom! Mario je presretan s njom, pas je zaista poseban. Odličan čuvar, ali i prava maza. Rezervirana prema ljudima koje ne pozna i ako netko dođe u kuću ona sa svog ležaja sve tiho promatra i ne reagira!”, napisao je Cro Cop i dodao:

“Nisam znao hoće li me prepoznati i kako će reagirati kad uđem u dnevni boravak kod Marija a i Mario je bio znatiželjan jer ona izbjegava fizički kontakt sa svima osim sa Marijom i njegovom majkom s kojima živi! Snimio sam nas ponovni susret i snimak govori sam za sebe! To divno stvorenje nije zaboravilo sto sam učinio za nju i da sam ju doveo u dom kakav svaki pas zaslužuje i da je život na lancu od metra za nju sada prošlost. Da barem mi ljudi imamo srce i dobrotu pasa..”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: