6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Navijači Uniteda su se potukli s policajcima, Odgođen derbi Uniteda i Liverpoola

Pročitajte još:

Oko deset tisuća navijača došlo je na prosvjed protiv vlasnika kluba, ali sve je eskaliralo. Došlo je i do tučnjava, na terenu huligani kradu kamere pokraj travnjaka i korner zastavice

Nije poznato kada će se derbi odigrati iako su objavljeni sastavi
Još uvijek nije poznato kada će se derbi odigrati, ali ipak su obje momčadi objavile sastave za utakmicu.

Jurgen Klopp je na teren planirao poslati ovaj sastav: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Thiago, Milner, Mane, Firmino i Salah.

Na drugoj strani, Ole Gunnar Solskjaer odlučio se za ovu postavu: Henderson, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Fred, McTominay, Pogba, Bruno Fernandes, Rashford, Greenwood.

Stotine navijača “Crvenih vragova” uspjelo se probiti na travnjak Old Trafforda uoči derbija protiv Liverpoola koji počinje u 17.30 sati.

Navijači su prosvjedovali protiv američkih vlasnika Uniteda, obitelji Glazer, zbog sudjelovanua u projektu Europske superlige.

Druga skupina navijača se okupila ispred Old Trafforda, dok je treća skupina pokušala blokirati hotel Lowry u kojem su smješteni igrači Uniteda.

Navijači su uzvikivali ‘želimo odlazak Glazera”, a nakon što su izrazili svoje osjećaje napustil su teren i utakmica će se normalno igrati.

United je bio jedan od šest premierligaških klubova koji su bili među osnivačima Superlige, a svi su se povukli 48 sati kasnije nakon ljute reakcije šire nogometne zajednice.

Joel Glazer ispričao se pristašama, međutim dio Unitedovih navijača na prosvjedu je nosio je transparente s natpisom “isprika nije prihvaćena”.

“Mi odlučujemo kad ćete igrati”, “Glazeri, van iz kluba” i “51% MUFC”, pisalo je na transparentima, a ovaj zadnji pozivao je na njemački model, u kojemu navijači drže većinu vlasništva klubova.

Ako Manchester United izgubi od Liverpoola, novi prvak Engleske bit će Manchester City.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
91 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: