6.8 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Nevjerojatne scene u balkanskom derbiju Eura: Igrač Crne Gore pljunuo navijača Makedonije!

Pročitajte još:

Uzvratio sam, pogriješio i zato se ispričavam. Cijenim makedonsku publiku, njihovu povezanost s reprezentacijom i klubovima, ali ovi pojedinci nisu navijači, ispričao se Lasica

Nije žestoko bilo samo na utakmici Hrvatske i Srbije. Derbi su igrali i Makedonci i Crnogorci, a unatoč velikim problemima s izostancima radovali su se Crnogorci, dobili 28-24 i ostali u igri za drugi krug, za što će morati dobiti Slovence u ponedjeljak.

Ipak, sjenu na veliku pobjedu Crne Gore bacio je potez desnog krila te reprezentacije Marka Lasice koji je nakon verbalnog sukoba s navijačima Makedonije pljunuo jednog navijača na tribinama. Da sukob ne eskalira, pobrinuli su se ostali igrači Crne Gore koji su Lasicu odveli na stranu.

Igrač Crne Gore se ispričao, rekao je da je bio isprovociran, ali je dodao da je njegova reakcija za osudu. EHF ga je ekspresno kaznio s pet tisuća eura (dvije tisuće uvjetno, ako ponovi isti prijestup u iduće dvije godine).

– Želim se ispričati i objasniti situaciju. Cijelu utakmicu su me gađali kovanicama i pljuvali, a nakon utakmice jedan tzv. navijač me pljunuo iz blizine. Uzvratio sam, pogriješio i zato se ispričavam. Cijenim makedonsku publiku, njihovu povezanost s reprezentacijom i klubovima, ali ovi pojedinci nisu navijači. Vujovića su pogodili bocom s tribina. Međutim, moja reakcija je za osudu i ispričavam se za nekorektan potez.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: