6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Armada poslala jako ružnu poruku Marku Livaji: Gubo, odlazi!

Stavili su fotografiju na kojoj piše "Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše". Ispod nje su napisali "Gubo, odlazi!" uz oznaku "prgava familija" što je odnedavno slogan Hajduka.

Pročitajte još:

Najbolji igrač HNL-a Marko Livaja neće igrati za Hrvatsku u Ligi nacija. Livaja je jučer odlučio napustiti pripreme reprezentacije u Rijeci nakon nedavnog incidenta na treningu.

Zlatko Dalić dopustio je navijačima da dođu na prvi trening reprezentacije uoči odlaska na završnicu Lige nacija i opasno požalio. Netko je s tribina Rujevice Marku Livaju uputio dosta ružne riječi i izbacio ga iz takta.

– Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledajte stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu – vikali su neki divljaci Livaji.

Pogledajte snimku incidenta s Livajom
Dalmatinski portal/YouTube

Livaja se zaletio prema tribinama i odlučio ući u raspravu s navijačima. Nakon cijele drame Marko Livaja odlučio je napustiti reprezentaciju.

– Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. – rekao je Livaja nakon odlaska iz tabora “vatrenih”

Klub navijača Armada Rijeka oglasio se nakon cijelog događaja sramotnom i gadljivom porukom. Na svoj službeni Facebook profil stavili su sliku poruke s jedne utakmice, natpis “Prgava familija”, a iznad toga su napisali:

– Gubo, odlazi!

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: