23.6 C
Zagreb
Petak, 10 svibnja, 2024

As piše: “Hrvatska je iz genijalca iz Zadra iscijedila maksimum, Ancelotti ima vrući krumpir”

Iza Modrića su dvije utakmice s hrvatskom reprezentacijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Pročitajte još:

Luka Modrić (38) ne nalazi se u bajnoj situaciji. U Real Madridu je dobio status pričuve i mora se boriti za minutažu, a s reprezentacijom je u nedjelju doživio težak poraz u Walesu kojim su Vatreni ugrozili odlazak na Europsko prvenstvo.

U osvrtima na promjenu Modrićeve uloge koje u posljednje vrijeme objavljuju španjolski mediji ističe se nekoliko rečenica koje je on rekao na konferenciji za medije na nedavnom okupljanju reprezentacije pred utakmice s Turskom i Walesom.

Modrić: Želim igrati
“Ovo je za mene nova situacija, ne igram kao prije i koliko bih htio. Mislim da svi znate da ja uvijek želim igrati, ne želim pauze i odmore. Kad igram se najbolje osjećam i pripremam. No situacija je takva i može imati neke pluseve za budućnost. Vidjet ćemo, ali ja to ne želim.

Ja želim igrati ako treba svaka tri dana jer se fizički osjećam dobro. Da se ne osjećam dobro, bila bi druga priča. Mentalno se isto dobro osjećam. No to je sve jedan normalan proces i tako ga prihvaćam”, rekao je nedavno Modrić.

Navodeći tu njegovu izjavu, As piše da Modrić danas ima manju ulogu nego što ju je imao u prethodnim godinama. “To vrijedi za Real Madrid, a Hrvatska je iz njega iscijedila maksimum jer je igrao dvije utakmice u punoj minutaži. Kod Ancelottija je zbog mlađih izgubio na važnosti i genijalcu iz Zadra nedostaje minutaža”, piše As.

Ancelotti mora riješiti problem koji ima
“U ovoj je sezoni Modrić odigrao 389 minuta za Madrid (39.3 posto moguće ukupne minutaže) u devet utakmica. Starter je bio samo četiri puta i 15. je igrač Reala po minutaži. S druge strane, za Hrvatsku, koja je u problemima u kvalifikacijama za Euro 2024., odigrao je gotovo sve što se moglo, 331 od ukupno 360 minuta (92 posto)”, naglašava se u tekstu koji na jednak način analizira i situacije Eduarda Camavinge i Rodryga.

“To su tri vruća krumpira koje Carlo Ancelotti ima pred sobom”, zaključuje se u tekstu uz dodatak da će trener Reala morati riješiti situaciju s igračima koji nisu u potpunosti zadovoljni, što je nešto što je i “obilježilo njegovu briljantnu trenersku karijeru”.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.6 ° C
24.4 °
21 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pet
24 °
Sub
23 °
Ned
25 °
Pon
18 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9288
GBP
1,1624
CHF
1,0233
CNY
0,1285
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: