26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

AS: Vrijeme je za Luku Modrića, ovo je idealna utakmica za njega

Real večeras igra treću utakmicu u skupini C Lige prvaka. 'Kraljevi' gostuju u Bragi, a AS piše kako bi Luka Modrić trebao početi susret u prvih 11

Pročitajte još:

Nogometaši Reala iz Madrida večeras od 21 sat igrati svoju treću utakmicu u skupini C Lige prvaka. Nakon pobjeda protiv njemačke momčadi Union Berlina (1:0) i Napolija (3:2), Real će biti gost kod portugalske Brage, a španjolski mediji najavljuju da će dio njegove početne postave biti Luka Modrić. Hrvatski čarobnjak s loptom, kapetan reprezentacije, u ovoj sezoni ne uživa minute kao do sada, što ne odgovara Luki jer on želi stalno igrati.

Modrićev je doprinos Realovim uspjesima značajno smanjen i španjolski mediji redovito podsjećaju da se vrti oko 15. mjesta po raspodjeli minutaže u Realovu timu. Ipak, on je i dalje važan za Carla Ancelottija, kako to stalno ističe Don Carlo, uostalom kako mu je rekao u dva razgovora koja je imao s njim u tekućoj sezoni i očekuje se da bi trener madridske momčadi u susretu protiv Brage trebao složiti momčad s Lukom na desnoj strani veznog reda. Tu pretpostavku dodatno pojačava činjenica da je Eduardo Camavinga zbog ozljede ranije prekinuo trening u Portugalu.

As navodi da će Ancelotti ponešto izmijeniti momčad i navodi da u njoj treba očekivati hrvatskog veznjaka.

“Novost je Modrić u veznom redu. Nakon što je bio zamjena u Napulju u posljednjoj utakmici Lige prvaka, a onda i u utakmici na gostovanju u Sevilli, vrijeme je za Luku maestra”, piše u tekstu u kojem se dodaje da Modrić ne skriva da želi igrati, da je Ancelotti već rekao da mu nije lako mijenjati hrvatskog veznjaka te da je utakmica u Bragi idealna za njega.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: