11.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Bad Blue Boysi su na sjevernoj tribini podigli koreografiju na kojoj piše ‘Ja volim samo Dinamo’.

Od prve su minute 'modri' napali gostujuću momčad, a sve su okrunili u 18. minuti kad je prvo Ademijev udarac glavom u ruku pogodio kapetana Varaždina, a nakon što je sudac pokazao na penal, zabio ga je Petković

Pročitajte još:

DINAMO i Varaždin od 17:10 na Maksimiru igraju susret 23. kola SuperSport HNL-a. Dinamu je pobjeda imperativ ako želi zadržati korak za vodećima, a Varaždin dolazi potpuno rasterećen, bez ikakvog rezultatskog pritiska.

Bad Blue Boysi su na sjevernoj tribini podigli koreografiju na kojoj piše ‘Ja volim samo Dinamo’.

U jednom trenutku prvog poluvremena su Bad Blue Boysi podigli transparent u spomen na Damira Tomljanovića Gavrana, heroja Domovinskog rata koji je poginuo 1994., sa samo 26 godina. “Velebit nam ga dao, Velebit ga uzeo”, stajalo je na transparentu uz Gavranovo ime. “Za Hrvatsku – kao tigar”, skandirali su Boysi nakon podizanja transparenta.

Boysi

Tomljanović je rodom iz Krivog Puta pokraj Senja gdje svake godine na obljetnicu pogibije njegovi suborci dolaze zapaliti svijeću na njegov grob. U obranu domovine uključio se 5. kolovoza 1990. kada je pristupio postrojbi Jedinice za posebne namjene MUP-a RH u bazi Rakitje pokraj Zagreba, a osnivanjem Zbora narodne garde u 1. gardijsku brigadu dragovoljno pristupa 15. svibnja 1991. godine.

Već dva mjeseca kasnije imenovan je zapovjednikom satnije, a prvi tereni bili su mu istočna Slavonija, Banovina i Kordun. Dogodine, 1992., odlaskom postrojbe na južno bojište Gavran sudjeluje u borbama za deblokadu Dubrovnika, potom odlazi na karlovačko bojište, pa na obronke Velebita, na vrlo zahtjevnu bojišnicu, u često nemogućim i surovim vremenskim uvjetima. Poginuo je na Velebitu te je u konačnici sahranjen u svom Krivom Putu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.7 ° C
10.8 °
8.6 °
76 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: