22.7 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Bad Blue Boysima stiže podrška sa svih strana, stigla je i poruka iz susjedstva

Tri dana nakon nereda u Ateni navijačke skupine počele su se javljati uz podršku uhićenicima

Pročitajte još:

Nakon velikih nereda u Ateni izazvanih sukobom grčkih i hrvatskih huligana, s nažalost tragičnim epilogom, pojedine navijačke skupine putem društvenih mreža iskazuju podršku pritvorenim Hrvatima. Uhićeni u petak ponovno idu pred sud, a prema grčkim medijima, do nedjelje bi trebala biti poznata odluka o tome što će biti sa zatvorenicima u Grčkoj.

Podrška Bad Blue Boysima stiže sa svih strana, a posljednji su se oglasili Ultrasi, navijači Zrinjskog iz Mostara.

“Kao pripadnici navijačkog pokreta bombardirani razno raznim teorijama i novinskim naslovima od strane kvazi portala i novinara, u ovom slučaju profesionalnih istražitelja i forenzičara koji su pronašli i osudili krivce i prije nego se slučaj dogodio, želimo izraziti potpunu podršku momcima koji posljednja dva dana provode u grčkom pritvoru bez ikakvih prava i osnovnih ljudskih potreba.

Onako ostavljenima od strane države, obespravljenima i bez osnovne medicinske pomoći, sa mnogim ubodnim ranama i upitnim državnim odvjetnikom dodjeljenim po dužnosti, želimo poručiti da NISU SAMI !

Izražujući žaljenje zbog tragičnog epiloga, koji ne nailazi na oduševljenje kod bilo kojeg pripadnika navijačkog pokreta, želimo poručiti javnosti da unatoč svemu svak ima pravo na osnovne ljudske potrebe!

“Never surrender”

IZDRŽITE !”, stoji u objavi na Facebook-u.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
23.3 °
21.8 °
41 %
3.1kmh
0 %
Čet
23 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9365
GBP
1,1686
CHF
1,0255
CNY
0,1294
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: