26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

BBC: Modriću se slomilo srce, u moru hrvatskih zastava

Hrvatska reprezentacija nije uspjela u drugom velikom finalu u povijesti uzeti zlato, ali srebro je veličanstven uspjeh

Pročitajte još:

Najbolja generacija hrvatskih nogometaša u povijesti nažalost nije uspjela osvojiti zlato u Ligi nacija, ali srebra medalja je svakako veličanstveni uspjeh Dalićevih izabranika. Mnogi su se nadali i navijali za nas da budemo prvi zbog Luke Modrića, kapetana vatrenih kojemu je ovo možda posljednje natjecanje u kockastom dresu.

BBC se osvrnuo na neuspjeh najbolje generacije hrvatskih nogometaša da na zalasku uzme prvi trofej.

“Nakon što je izgubila finale SP-a 2018. i polufinale četiri godine kasnije, sada je pala u finalu najnovijeg međunarodnog natjecanja. Tako je velika generacija Hrvatske ostala bez prvog pehara. To je slomilo srce Luki Modriću. On je propustio možda zadnju priliku da briljantnu karijeru okruni prvim trofejem s reprezentacijom u 38. godini i 166. nastupu za nju. To mu se dogodilo u moru hrvatskih zastava i kockica, jer Modrićevi sunarodnjaci ispunili su De Kuip.”

BBC je impresioniran ne samo brojnošću nego i držanjem hrvatskih navijača: “Nijedan od toliko tisuća njih nije napustio tribine ni dugo nakon utakmice, nego su pjevali u čast svojih heroja. Najveći od njih je Modrić. Očekuje se da ovog tjedna objavi hoće li više igrati za Hrvatsku. Poraz može značiti da ostaje do Eura idućeg ljeta u Njemačkoj.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: