24.5 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Majer nakon promašaja: ‘Žao mi je zbog toga, probat ću nešto izvući iz svega ovoga’

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon lutrije jedanaesteraca poražena u finalu Lige nacija od Španjolske, a tragičari su postali Lovro Majer i Bruno Petković čije je udarce obranio Unai Simon.

Pročitajte još:

“Tužni smo, prije svega ja zbog promašenog jedanaesterca. To je nogomet i to je tako, nažalost. Dali smo sve od sebe, ali ispalo je tako”, kazao je utučeni Majer nakon utakmice.

“Od početka smo igrali dobro, pred kraj su Španjolci malo preuzeli inicijativu. U obje utakmice smo dali sve od sebe, na kraju smo drugi, ali mislim da je i ovo veliki rezultat”, dodao je.

Veznjak francuskog Rennesa poželio je zahvaliti navijačima na sjajnoj atmosferi.

“Atmosfera je bila čudesna, fenomenalna. Želim svima zahvaliti, otkako sam ja ovdje, ovo je najbolja atmosfera koju smo imali. Hvala svima, bilo je predivno.”

Njegov veliki prijatelj iz Dinamovih dana, a sada španjolski reprezentativac Dani Olmo je poručio kako će se Majer vratiti još jači.

“Dat ću sve od sebe da tako bude, nažalost ja sam bio taj koji je promašio. Žao mi je zbog toga, probat ću nešto izvući iz svega ovoga”, kazao je na kraju Majer.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.7 ° C
21.8 °
18 °
43 %
1.5kmh
0 %
Ned
20 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: